Voorstel ontwikkeling NRE terrein Eindhoven

voorstel NRE terrein Fase 4

Als tijdelijke gebruikers van het NRE terrein in Eindhoven zijn we gevraagd mee te denken over de ontwikkeling van het terrein. Als het aan ons ligt wordt het terrein omgevormd tot een tijdelijke woon/werk gemeenschap. Hopelijk zijn er meer mensen die dit een goed plan vinden.

2 gedachten over “Voorstel ontwikkeling NRE terrein Eindhoven

  1. Vind dit een super idee! Wil er graag aan meewerken. Heb meerdere keren in woon/werkgemeenschappen gewerkt en gewoond. Christophorus (antroposofisch kinderinstituut) en Emmaus Leidsche Rijn (opvang ex-drugsverslaafden en -daklozen in combinatie met een tweedehands warenhuis). Ben freelance administrateur/fotograaf en nog veel meer natuurlijk.

    Vrgr
    John de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.