Dag van de Stad

De Dutch Design Week was nog maar nauwelijks voorbij of waterland-huisje was al weer onderweg naar Utrecht  waar we onderdeel waren van de Dag van de Stad. De dag werd georganiseerd door de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Op de Dag van de Stad kwamen alle grote thema’s aan de orde waarmee steden te maken hebben. Een dag lang waren mensen bij elkaar die dagelijks werken aan toekomstbestendige steden. Bestuurders en ambtenaren, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en wetenschappers, ondernemers en actieve inwoners.

Door onze aanwezigheid konden ze een Tiny House van dichtbij bekijken. We hebben met veel bezoekers gesproken over onze ervaringen met waterland-huisje en de betekenis van de Tiny House Movement. Gezien de vele positieve reacties denken we dat Tiny Houses zeker een plek gaan krijgen in de nederlandse steden.

Een van de gasten was Tracy Metz. Hoor hier haar enthousiaste commentaar in haar wekelijkse column voor Radio 1. Op het moment van Uitzenden stond waterland-huisje al weer lang en breed op haar vaste plekje in Plugin City op Strijp-S in Eindhoven. Nog wel even poetsen voordat de volgende gasten arriveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.