Contact

Locatie van het huisje is achter het glasgebouw, Torenallee 45 Eindhoven (Strijp-S)

Post adres is;

Waterland-huisje
Strijpsestraat 111
5616 GM Eindhoven
info@waterland-huisje.nl

0031 (0)6 83 56 69 82

 

teun Reinoud en Peer

8 gedachten over “Contact

  • Dat is wel de bedoeling. Voor dit jaar hebben we 2 locaties in gedachten. In de lente in de polder bovenop een dijk en in de zomer in een oude kasteeltuin. Het is nog even afwachten of het allemaal gaat lukken maar we hebben goede hoop.

 1. Hoi! Ik ben benieuwd of het ook mogelijk is om het huisje een hele maand of langer te huren. Als dat mogelijk is wat zou het dan kosten? Groetjes!

  • De meeste mensen verblijven één of twee dagen in waterland-huisje De langste periode dat we een gast in het huisje gehad hebben is tot nu toe 1 week. Langer moet ook kunnen maar het moet ook passen in ons schema. Als je concrete plannen hebt neem dan contact met ons op via info@waterland-huisje.nl dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het moet kosten.

  • Strandhuisjes worden normaal gesproken met behulp van een heftruck en dieplader van het strand gehaald. Strandhuisjes worden in de winter niet gebruikt maar gestald. Het plaatsen van een waterland-huisje op het strand lijkt me geen probleem maar we hebben daar nog geen ervaring mee dus het lijkt me wijs om even met de beheerders van de plek te overleggen.

 2. Gisteren heb ik jullie huisje bewonderd. Geweldig!
  Ik heb ook wel interesse om zo’n huisje aan te schaffen; hoe duur is het? en wie moet ik benaderen?

  • De prijs is €35000,- incl btw en trailer. Als je interesse hebt kun je het beste even telefonisch contact opnemen met één van ons om een afspraak te maken. De telefoonnummers staan op de contact pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.