Dutch Design Week 2015

IMG_3545

Dutch Design Week 2015 is weer voorbij. Na een week uitleg geven over waterland huisje vinden we het ook wel weer even genoeg. Vragen over de aansluiting? (plugin) gewicht? (meer dan 2280kg minder dan 3500) oppervlak? (ongeveer 10 m²) hoogte? (minder dan 4 m. vanaf het wegdek) lengte? (5 m. maar de trailer 8,3 m.) breedte? (2,5 m.) trekkend voertuig? (landrover 4,5 l. Jeep motor) trailer? (BPW) isolatie? (isovlas) wandbekleding? (plato wood zweedsrabbat fijnbezaagd) vloer? (pitch pine) kleur? (monet blauw) en koffie? (ja), koffie? (ja) koffie? (JA!)

IMG_2532

Ook hadden we deze week bijna de hele week gasten in de bed en breakfast die zonder uitzondering allemaal erg enthousiast waren. Meteen een goede testcase voor ons en het koffiehuisje. Ondanks dat de routine nog ontbreekt is het toch gelukt om de gasten een goed verblijf te geven. We zijn klaar voor om meer gasten te ontvangen.

Veel mensen vroegen ook of het mogelijk is het huisje op locatie te huren. Dat kan maar we moeten dat van geval tot geval bekijken. Het huisje kan overigens ook gehuurd worden als inspirerende werk- of vergaderplek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.