Bouwlab Nijmegen

P1010833

Vanaf 29 April t/m 5 juni maakt waterland-huisje deel uit van Bouwlab in Nijmegen. Dit is een tijdelijke proeftuin waarin wordt geëxperimenteerd met nieuwe vormen van wonen, werken en bouwen. Het wordt georganiseerd door het Architectuur Centrum Nijmegen. P1010835

Nu nog een beetje kaal maar ondanks dat een prachtige plek boven op de dijk in het rivierpark. Met uitzicht op de stad en het water, en op 10 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen en de Ooijpolder.

Overnachten is ook hier mogelijk. Beschikbaarheid zie je in de kalender op de site en boeken doe je door een mail te sturen naar info@waterland-huisje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.