Nieuw jaar, nieuwe locatie

In 2018 staat waterland-huisje op een andere plek op Strijp-S. Op onze vertrouwde plek naast Area51 wordt het komende jaar een niet zo klein gebouw gerealiseerd. Een toren van 70 meter hoog met daarin 136 loftwoningen van 50 m². Tiny houses dus maar dan gestapeld.

We bedanken woningbouwvereniging Trudo in ieder geval voor het beschikbaar stellen van de grond de afgelopen 3 jaar en wensen Plugin City veel succes op hun nieuwe locatie.

De nieuwe plek voor waterland-huisje bevindt zich achter het Glasgebouw op Strijp-S.  Zoals altijd is iedere verandering even wennen. We hebben het huisje daarom eerst maar eens neergezet om te kijken hoe het staat. In de komende weken zal KWS infra, de gebiedsbeheerder, het huisje aansluiten op het grid. We verwachten dat er vanaf half februari weer in het huisje kan worden overnacht.

Afgelopen jaar ontvingen we gasten uit Bloemendaal en Heeswijk Dinther maar ook uit Los Angeles en Teheran. We hadden in totaal 191 gasten. Vooral Tiny house liefhebbers maar ook Skaters, Journalisten, Marylin Manson fans en Blogsters . En bijvoorbeeld deze gasten uit Mallorca. Ze kwamen aan op stoffen schoenen in een heftige sneeuwbui. Hun verblijf duurde twee dagen en hebben zich gezien de tekening goed vermaakt met scrabble (het analoge wordfeud)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.