dutch design week 2017

Wakker worden. Trap af klimmen. De zon. Het mooie licht door de voordeur. Koffie op het terras voor de deur terwijl Strijp-S wakker wordt….

 

Het is weer bijna zover. Tussen 21 en 29 oktober presenteren zich meer dan 2500 designers op meer dan 100 locaties in Eindhoven. waterland-huisje bevindt zich midden in het centrum van de DDW, op Strijp-S. Met uitzicht op het Ketelhuisplein en op 3 min. lopen van het Klokgebouw is waterland-huisje de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan de DDW.

 

 

Patricia overnachtte vorig jaar tijdens de DDW in waterland-huisje en had er een leuke tijd.  Ook voor dit jaar zijn er nog een aantal nachten beschikbaar. Voor de DDW geld een aangepast tarief van € 125,- per nacht. Inchecken kan je vanaf 11:00 en uitchecken voor 9:00 de volgende dag. Je kunt dus een hele dag van het huisje gebruik maken. Boeken doe je door een mailtje te sturen naar info@waterland-huisje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.